A megrendelő érdekében

Célunk, hogy a megrendelő maximálisan meg legyen elégedve a villanyszerelési munkálatok elvégzésével, ezért a tervezés alapja a részletes kommunikáció. Az épület villamos tervezése, villanyszerelése kizárólag pontos és alapos egyeztetést követően kezdődhet el. A tervezőnek, a kivitelezést végző villanyszerelőnek, valamint a megrendelőnek egyeztetnie kell a villanyszereléssel, elektromos rendszerekkel szemben támasztott kívánalmakról, az épület jellegéből adódó esetleges extra igények koordinálásáról, valamint a lehetséges műszaki megoldásokról.

A kivitelezést végző villanyszerelő megválasztásánál érdemes hangsúlyt fektetni az adott szakember szakmai múltjára, rutinjára, illetve a villanyszerelő szakmában eltöltött idejére. Nálunk kizárólag józan életű, dinamikus, precíz, felelősséget vállalni képes villanyszerelő szakemberek végezhetnek munkát.

A villanyszerelési munkálatok költségeinek tekintetében értelemszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni a megválasztott anyagok költségbeli vonzatát sem, mindazonáltal ez legtöbbször a megrendelő választásán múlik. Azonban a kivitelező villanyszerelő szakember tanácsaira is érdemes részben vagy egészben hagyatkozni, hiszen a rutinos villanyszerelő jól tudja, hogy melyik termék milyen paraméterekkel rendelkezik. A megrendelőnek ily módon minden esetben érdemes kikérni a villanyszerelő és a villamos tervező véleményét egyaránt.

A kivitelezési munkák költségei nagyban függnek a választott szerelvények típusaitól, az épület rendeltetésétől és a megrendelő további kívánalmaitól. Részletes és díjmentes költségvetés-készítés tekintetében is állunk a megrendelőink szolgálatában.

A kivitelezést végző villanyszerelők egy úgynevezett szerelvény-kiosztási rajz alapján alakítják ki az épület elektromos hálózatát. Bevett gyakorlat, hogy az egyes vezetékek útvonalát maga a kivitelező villanyszerelő választja meg, mindazonáltal a villamos tervezővel történő egyeztetés ebben a tekintetben is fontos lehet. Számos olyan esetről lehet hallani, ahol egy szerencsétlenül megválasztott helyre történő lyuk fúrása az elektromos hálózatban hibát okozott, ennek megelőzésére cégünknél bevett gyakorlat, hogy mind a szerelvény-kiosztási mind pedig a vezetékek nyomvonalát tartalmazó rajzból - egyes esetekben fényképpel is ellátva - egy-egy példányt a műszaki dokumentációval együtt a megrendelő számára is átadunk. Így a megrendelő - későbbi változtatások esetén - biztos és első kézből kapott információival rendelkezik az épület elektromos hálózatáról.

Galéria

Elektrokontakt

Cégünk immár másfél évtizede áll megrendelői szolgálatában - itthon és külföldön egyaránt.

Kapcsolat

Ingyenes költségvetés-készítéssel és higgadt árakkal kívánunk leendő megbízóink figyelmébe kerülni.


Telefon: 06 (20) 364-0184
E-mail: info@elektrokontakt.hu